de leenfiets van Bosch Car Service

Leenfiets Bosch Car Service

Adbike heeft voor autobedrijven de perfecte leenfiets in huis die in kan worden gezet als vervangend vervoer. Deze fiets leveren wij standaard in de huisstijl van het autobedrijf. Naast een leenauto is de leenfiets een gezond, goedkoop en duurzaam alternatief. Adbike levert leenfietsen aan autobedrijven standaard rijklaar af. Daarnaast leveren wij indien gewenst onderhoud op locatie aan de leenfietsen.

Bosch Car Service is een grote garageformule met meer dan 575 aangesloten autobedrijven. Voor de dealers van Bosch Car Service maken wij een leenfiets in de huisstijl van Bosch Car Service. De bedrijfsfiets met logo is inzetbaar als leenfiets/vervangend vervoer voor klanten. De leenfiets is leverbaar in diverse specificaties, afmontages en accessoires.