7 oktober 2021

De werkwijze van Adbike

Verkopen jullie bedrijfsfietsen? Yes, dat doen we! Maar dat is niet het enige. Je kunt Adbike zien als een one-stop-shop voor alles omtrent bedrijfsfietsen. In deze blog leggen we de werkwijze van Adbike stap voor stap uit.  

Aanvraag en offerte

Wat leuk, je bent geïnteresseerd in bedrijfsfietsen! Een aanvraag van jou is bij ons altijd een geluksmomentje! We leggen je graag alle mogelijkheden uit. Zo kun je bij ons bedrijfsfietsen kopen en/of leasen, maar kunnen we ook het onderhoud verzorgen en een fietsverzekering afsluiten.

Na een oriënterend contactmoment maken we een offerte die aansluit op jouw wensen. Je hebt alle ruimte om vragen te stellen en we nemen de tijd om die vragen uitgebreid te beantwoorden.

Designvoorstel

Voordat je akkoord geeft op een offerte wil je natuurlijk weten hoe jouw bedrijfsfiets er uit komt te zien. Dat kunnen we je laten zien door het maken van een designvoorstel. Op basis van jouw huisstijl en specifieke wensen maken we een voorstel zodat je een idee krijgt van de bedrijfsfietsen die we kunnen maken. Op dat voorstel geef jij weer feedback, net zo lang tot we de perfecte bedrijfsfiets hebben ontworpen. Pas als de klant tevreden is, zijn wij dat ook.

Productie

Bij akkoord op de offerte en het design van de bedrijfsfiets(en), gaan wij ze voor je maken. We maken fietsen in alle mogelijke RAL-kleuren, verwerken jouw huisstijl in de fiets en maken de bedrijfsfiets af met vrolijke, bijpassende accessoires zoals gekleurde banden of een voordrager met een fietskratje. Specifieke wensen? Vertel ze aan ons en wij maken ze werkelijkheid.

Aflevering 

De aflevering van de bedrijfsfietsen is natuurlijk een feestje. We maken ondernemers en bedrijven trots met bedrijfsfietsen in de huisstijl van het bedrijf, hoe leuk is dat!? We leveren de fietsen met onze eigen chauffeurs en waar nodig zetten we het stuur en/of zadel nog even op maat.

We leveren jouw bedrijfsfiets(en) altijd volledig rijklaar af. Zo heb je geen omkijken naar bijvoorbeeld het monteren van de pedalen of het rechtzetten van het stuur, dat doen wij voor je! Ook nemen we al het verpakkingsmateriaal netjes mee terug, zodat jij daar geen last van hebt.

Vaak denken klanten dat het na de aflevering klaar is. Dat kan, maar vaak is dat niet zo. Wat doen we nog meer? Lees snel hieronder verder!

Onderhoud en verzekering

Bij veel klanten leveren we periodiek onderhoud aan de fietsen. Dit kan gaan om een jaarlijkse onderhoudsbeurt van een makelaarsfiets of om maandelijkse controle van bedrijfsfietsen die gebruikt worden als huurfiets op een camping. Naast de periodieke onderhoudsbeurten en controles kunnen we ook langskomen voor onverwachte reparaties, bijvoorbeeld een lekke band.

Naast het onderhoud aan ons uitbesteden kunnen we de fiets ook verzekeren tegen diefstal en schade. Wordt je fiets gestolen en heb je ‘m verzekerd? Dan leveren wij op korte termijn een nieuwe bedrijfsfiets.

Heb je vragen over één van de stappen of wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken
Stuur een bericht