11 juni 2021

Een Adbike als bouwfiets

Werkzaam in de bouwsector? En ben je op zoek naar een alternatief vervoersmiddel? Eén die gezonder is voor de medewerkers en beter voor het milieu? En één die jouw bedrijf in de spotlight zet? Dan is je zoektocht bij Adbike tot een einde gekomen. Lees hieronder alles wat je moet én wilt weten over een Adbike als bouwfiets.

Duurzaamheid in de bouwsector

De bouw- en technieksector wordt alsmaar duurzamer. Met het implementeren van innovatieve en milieuvriendelijke materialen en middelen, heeft deze sector grote sprongen gemaakt: mobiele machines die werken op stroom en ander werktuig dat geen schadelijk effect heeft op de natuur. Waarom dan ook niet overschakelen op een duurzaam vervoersmiddel? Met een bouwfiets verplaatsen jouw medewerkers zich op de meest milieuvriendelijke manier.

 

Fiets je fit met een bouwfiets 

‘Blijf gezond’. Corona heeft het nog maar eens extra duidelijk gemaakt: te vaak nemen we onze gezondheid nog voor lief. En voor een goede gezondheid is regelmatig bewegen van belang. Iets wat er bij velen nog vaak inschiet. Of het nu komt door een kantoorbaan in de bouw, een hectisch leven of simpelweg weinig motivatie. Met een bouwfiets maak je beweging onderdeel van de werkdag van jouw medewerkers. Bovendien zorgt beweging voor een beter humeur, minder stress, een vergrote concentratie en vermindert het de kans op depressie.

Een bouwfiets als visitekaartje

Een Adbike als bouwfiets is een fiets, klassiek of elektrisch, die helemaal afgestemd is op de huisstijl van jouw bedrijf. Een op maat gemaakte fiets met kleuren, logo’s en teksten naar wens. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een Adbike is bovendien niet alleen duurzaam en gezond, een unieke bedrijfsfiets slaagt erin om de aandacht trekken. Zo vormt het een rijdend visitekaartje voor jouw bouwbedrijf. We hebben allemaal wel auto’s en busjes voorbij zien komen met een logo erop. Maar een custom-made fiets? Die vergeet je niet zo snel.

 

Een bouwfiets voor een veilig bouwplaats

Alle veiligheidsmaatregelen terzijde, feit is dat het merendeel van de ongevallen op de bouwplaats het gevolg is van menselijk handelen. Niets voor niets is het belangrijk dat medewerkers gezond zijn en goed uitgerust. Op iedere andere werkplek simpelweg fijn, maar cruciaal op de bouwplaats. Eén van de manieren om als werkgever vermoeidheid tegen te gaan, is het bieden van de juiste hulpmiddelen. Nee, we hebben het niet over koffie. Wij doelen op een bouwfiets. Bouwplaatsen zijn vaak groot en het kost behoorlijk wat tijd én energie om iedere keer deze afstanden lopend te overbruggen. Bovendien is een fiets uitermate geschikt als vervoersmiddel op de bouwlocatie. Een hobbel hier en daar is geen enkel probleem.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Of zie je de fiets al helemaal voor je en ben je benieuwd naar de kosten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken
Stuur een bericht