Reclamefiets kopen

Een reclamefiets kopen is in vele opzichten een goed idee. Zo is een reclamefiets een enorm effectief reclamemiddel. Maar het is ook gezond, milieuvriendelijk en voordelig. Op deze pagina sommen we een aantal voordelen van de reclamefiets voor je op.

Een reclamefiets is een rijdend reclameobject

Een reclamefiets is een opvallend, bewegend reclameobject dat ook nog eens jaren meegaat! Onze reclamefietsen maken we in de huisstijl van jouw bedrijf, dus in kleur en met jouw naam, logo en/of website er op. Dit zorgt voor een positieve uitstraling van jouw bedrijf en een vrolijk straatbeeld. Een reclamefiets valt echt op en blijft hangen, omdat het net even anders is. Er past veel reclame op een reclamefiets. Denk aan een gekleurd frame, maar ook aan reclame op de fietskrat. Zelfs een gekleurd zadel of gekleurde banden behoren tot de mogelijkheden.

Vitale uitstraling

Een reclamefiets geeft jouw bedrijf een vitale uitstraling. Je laat zien dat duurzaamheid een belangrijk onderwerp is. Juist doordat een reclamefiets een echt product is en geen loze term op de website. Je pakt duurzaamheid concreet aan door het gebruik van reclamefietsen. Door de inzet van reclamefietsen maak je direct duidelijk dat de vitaliteit en gezondheid van medewerkers hoog in het vaandel staan.

Gezonde medewerkers

Door medewerkers te laten fietsen op een reclamefiets blijven ze vitaal en fit. Een bijkomend voordeel is dat fietsende werknemers zich minder vaak ziekmelden. Gezonde medewerkers zitten beter in hun vel en zijn productiever en vrolijker. Een aantal gezondheidsvoordelen van fietsen zijn:

  • Fietsen is goed voor je conditie
  • Fietsen zorgt voor vetverbranding
  • Fietsen zorgt voor vermindering van stress
  • Fietsen verbetert de doorstroming van bloed

Een reclamefiets voor personeel

Elke dag maken jouw personeelsleden kilometers aan woon-werkverkeer. Door dit op een reclamefiets te doen maken jouw werknemers reclame én fietsen ze zichzelf fit! Twee vliegen in één klap dus! Daarnaast is de reclamefiets een stuk beter voor het milieu dan de auto.

Lokale afspraken op de reclamefiets

Voor lokale afspraken pak je natuurlijk niet de auto. Doordat je de reclamefiets pakt bespaar je niet alleen op brandstofkosten maar ben je ook goed bezig voor het milieu. En wat dacht je van je eigen gezondheid? Daarnaast is het ook een stukje uitstraling van je bedrijf, je wijkt van de gebaande paden af door met de fiets te arriveren.

Lees ook deze blogs:

5 voordelen van een bedrijfsfiets

De kantoorfiets als duurzaam reisalternatief

Wat zijn de toepassingsmogelijkheden van bedrijfsfietsen

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een op maat gemaakte leenfiets voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken
Stuur een bericht