Bedrijfsfiets

De Adbike als bedrijfsfiets

Een bedrijfsfiets kan zeer veel verschillende functies vervullen. Daarom maken en designen we een fiets die precies past bij uw benodigdheden. De bedrijfsfiets van Adbike brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo is het een duurzamer en gezonder vervoersmiddel dan de meeste alternatieven. Ook is het een extra stevige fiets, zodat je niet telkens je fiets moet repareren. En als laatst maken we een creatief design in de kleuren van jouw bedrijf, zodat je de fiets meteen kan zien als een rijdend visitekaartje voor jouw bedrijf.

De kwaliteiten van de Adbike als bedrijfsfiets

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Omdat er vaak ruw met bedrijfsfietsen wordt omgegaan maken we onze fietsen extra stevig. Hoe we dat doen?

Anti-lek banden– Extra dikke spaken

– RVS onderdelen

– Stevige bagagedrager

– Stalen frame

– Keiharde poedercoating

– Anti-lek banden

Daarnaast leveren we de leenfietsen gecontroleerd en rijklaar af zodat je er geen omkijken naar hebt. Ook krijg je natuurlijk garantie op je aangeschafte bedrijfsfiets(en).

De mogelijkheden van een bedrijfsfiets

Standaard zijn onze bedrijfsfietsen voorzien van één versnelling en een terugtraprem. Ook plaatsen wij standaard de naam en/of het logo van het bedrijf op de bedrijfsfiets. Uiteraard is er veel meer mogelijk. De volgende uitbreidingen zijn mogelijk:

– Gekleurde banden en/of zadelDe leenfiets van Carprof

– 3 of 7 versnellingen

– Handremmen

– Voordrager met krat

– Naafdynamo

– Dubbele standaard

We doen er alles aan om voor jouw bedrijf te perfecte bedrijfsfiets te maken. Naast de uitbreidingen aan de bedrijfsfiets bieden we nog meer diensten aan:

– Fietslease

Naast de aanschaf op factuurbasis is het ook mogelijk om bedrijfsfietsen te leasen. De betaling wordt gespreid over een aantal maanden. Informeer naar de mogelijkheden!

– Fietsverzekering

bedrijfsfiets gestolen of beschadigd? Met de fietsverzekering wordt de schade of diefstal vergoed en binnen 4 weken leveren we een nieuwe bedrijfsfiets af.

– Onderhoudsbeurten

Van een jaarlijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten tot het repareren van een lekke band, voor elke klant maken we indien gewenst een onderhoudscontract op maat zodat de bedrijfsfietsen in optimale staat blijven en zo lang mogelijk meegaan.

Interesse?

Bij Adbike hebben we al voor meerdere bedrijven fietsen ontworpen en geleverd. Bekijk hier onze klantcases. Nadat u contact met ons heeft opgenomen gaan we de fiets voor u designen. Vervolgens, na uw goedkeuring, gaan we hem ook maken en bezorgen we hem direct naar de locatie waar u de bedrijfsfiets nodig heeft. Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op, of vraag een offerte aan door op één van de onderstaande knoppen te klikken. 

 

Wil je meer weten over Adbike?
Klik dan hier!

 

Wil je meer weten over onze werkwijze? 
Klik dan hier!