De Adbike als Bezorgfiets

Tegenwoordig wordt er steeds meer waarde gelegd aan duurzaamheid. Dus bij het bestellen van eten wordt er ook steeds meer gekeken naar welke opties het meest duurzaam zijn. Daarom is het belangrijk om eten te bezorgen aan de hand van een elektrische bezorgfiets. Deze zijn namelijk een stuk milieuvriendelijker dan  bezorgscooters en dankzij de topsnelheid van 25 km/u, hoeven je klanten nooit lang op hun eten te wachten. Daarnaast rijd je door onze designs ook nog rond met een mooie reclame op je bezorgfiets.

De kwaliteiten van de Adbike als bezorgfiets

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Omdat er vaak ruw met bezorgfietsen wordt omgegaan maken we onze fietsen extra stevig. Hoe we dat doen?

Anti-lek banden– Extra dikke spaken

– RVS onderdelen

– Stevige bagagedrager

– Stalen frame

– Keiharde poedercoating

– Anti-lek banden

Daarnaast leveren we de bezorgfietsen gecontroleerd en rijklaar af zodat je er geen omkijken naar hebt. Ook krijg je natuurlijk garantie op je aangeschafte leenfiets(en).

De mogelijkheden van een bezorgfiets

Standaard zijn onze bezorgfietsen voorzien van één versnelling en een terugtraprem. Ook plaatsen wij standaard de naam en/of het logo van het bedrijf op de bezorgfiets. Uiteraard is er veel meer mogelijk. De volgende uitbreidingen zijn mogelijk:

– Gekleurde banden en/of zadelBedrijfsfiets Pot Verhuizingen

– 3 of 7 versnellingen

– Handremmen

– Voordrager met krat

– Naafdynamo

– Dubbele standaard

We doen er alles aan om voor jouw bedrijf te perfecte bezorgfiets te maken. Naast de uitbreidingen aan de bezorgfiets bieden we nog meer diensten aan:

– Fietslease

Naast de aanschaf op factuurbasis is het ook mogelijk om bezorgfietsen te leasen. De betaling wordt gespreid over een aantal maanden. Informeer naar de mogelijkheden!

– Fietsverzekering

Bezorgfiets gestolen of beschadigd? Met de fietsverzekering wordt de schade of diefstal vergoed en binnen 4 weken leveren we een nieuwe bezorgfiets af.

– Onderhoudsbeurten

Van een jaarlijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten tot het repareren van een lekke band, voor elke klant maken we indien gewenst een onderhoudscontract op maat zodat de leenfietsen in optimale staat blijven en zo lang mogelijk meegaan.

Interesse?

Bij Adbike hebben we al voor meerdere bedrijfsfietsen ontworpen en geleverd. Bekijk hier onze klantcases. Nadat u contact met ons heeft opgenomen gaan we de fiets voor u designen. Vervolgens, na uw goedkeuring, gaan we hem ook maken en bezorgen we hem direct naar de locatie waar u de bezorgfiets nodig heeft. Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op, of vraag een offerte aan door op één van de onderstaande knoppen te klikken. 

 

Wil je meer weten over Adbike?
Klik dan hier!

 

Wil je onze blog lezen over onze werkwijze? 
Klik dan hier!