Bouwfiets

De Adbike als bouwfiets

Waarom een fiets voor de bouw? In de bouw is het altijd handig om fietsen te hebben. Het is een makkelijke, snelle en duurzame manier om over een groot bouwterrein verplaatsen. Veel personeel in de bouw moet vaak grote afstanden te voet afleggen. Hierdoor wordt het personeel moe en kan het scherpte verliezen. Terwijl het in de bouw juist belangrijk is om extra scherp te zijn. De bouwfiets van Adbike zijn CO2 neutraal. Dit betekent dat, door gebruik te maken van de fietsen, je ook meteen duurzaam bezig bent! Een mooi extraatje is dat je de fietsen van Adbike zo kan aanpassen, dat je meteen met reclame rondfietst.

De kwaliteiten van de Adbike als bouwfiets

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Omdat er vaak ruw met bouwfietsen wordt omgegaan maken we onze fietsen extra stevig. Hoe we dat doen?

Anti-lek banden– Extra dikke spaken

– RVS onderdelen

– Stevige bagagedrager

– Stalen frame

– Keiharde poedercoating

– Anti-lek banden

Daarnaast leveren we de leenfietsen gecontroleerd en rijklaar af zodat je er geen omkijken naar hebt. Ook krijg je natuurlijk garantie op je aangeschafte bouwfiets(en).

De mogelijkheden van een bouwfiets

Standaard zijn onze bouwfietsen voorzien van één versnelling en een terugtraprem. Ook plaatsen wij standaard de naam en/of het logo van het bedrijf op de bouwfiets. Uiteraard is er veel meer mogelijk. De volgende uitbreidingen zijn mogelijk:

– Gekleurde banden en/of zadelBedrijfsfiets Pot Verhuizingen

– 3 of 7 versnellingen

– Handremmen

– Voordrager met krat

– Naafdynamo

– Dubbele standaard

We doen er alles aan om voor jouw bedrijf te perfecte bouwfiets te maken. Naast de uitbreidingen aan de bouwfiets bieden we nog meer diensten aan:

– Fietslease

Naast de aanschaf op factuurbasis is het ook mogelijk om bouwfietsen te leasen. De betaling wordt gespreid over een aantal maanden. Informeer naar de mogelijkheden!

– Fietsverzekering

bouwfiets gestolen of beschadigd? Met de fietsverzekering wordt de schade of diefstal vergoed en binnen 4 weken leveren we een nieuwe bouwfiets af.

– Onderhoudsbeurten

Van een jaarlijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten tot het repareren van een lekke band, voor elke klant maken we indien gewenst een onderhoudscontract op maat zodat de bouwfietsen in optimale staat blijven en zo lang mogelijk meegaan.

Interesse?

Bij Adbike hebben we al voor meerdere bouwbedrijven fietsen ontworpen en geleverd. Bekijk hier onze klantcases. Nadat u contact met ons heeft opgenomen gaan we de fiets voor u designen. Vervolgens, na uw goedkeuring, gaan we hem ook maken en bezorgen we hem direct naar de locatie waar u de bouwfiets nodig heeft. Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op, of vraag een offerte aan door op één van de onderstaande knoppen te klikken. 

 

Wil je meer weten over Adbike?
Klik dan hier!

 

Wil je onze blog lezen over fietsen in de bouw? 
Klik dan hier!