Cadeaufiets gerrie gregoor 2

De Adbike als Cadeaufiets

Kerstpakketten, lotingen, pooltjes of gewoon zomaar. Als onderneming moet je soms wat weggeven aan je personeel. Waarom dan niet een mooie, speciaal ontworpen Adbike cadeaufiets. Niet alleen een origineel en waardevol cadeau, maar ook nog eens enorm duurzaam en gezond. Daarnaast worden de Adbike fietsen zo gedesigned dat het ook meteen een rijdende reclame is!

De kwaliteiten van de Adbike als cadeaufiets

Anti-lek banden

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Omdat er vaak ruw met cadeaufietsen wordt omgegaan maken we onze fietsen extra stevig. Hoe we dat doen?

– Extra dikke spaken

– RVS onderdelen

– Stevige bagagedrager

– Stalen frame

– Keiharde poedercoating

– Anti-lek banden

Daarnaast leveren we de cadeaufietsen gecontroleerd en rijklaar af zodat je er geen omkijken naar hebt. Ook krijg je natuurlijk garantie op je aangeschafte cadeaufiets(en).

De mogelijkheden van een Adbike cadeaufiets

Standaard zijn onze cadeaufietsen voorzien van één versnelling en een terugtraprem. Ook plaatsen wij standaard de naam en/of het logo van het bedrijf op de cadeaufiets. Uiteraard is er veel meer mogelijk. De volgende uitbreidingen zijn mogelijk:

Cadeaufiets Gerrie Gregoor

– Gekleurde banden en/of zadel

– 3 of 7 versnellingen

– Handremmen

– Voordrager met krat

– Naafdynamo

– Dubbele standaard

We doen er alles aan om voor jouw bedrijf te perfecte cadeaufiets te maken. Naast de uitbreidingen aan de cadeaufiets bieden we nog meer diensten aan:

– Fietsverzekering

Cadeaufiets gestolen of beschadigd? Met de fietsverzekering wordt de schade of diefstal vergoed en binnen 4 weken leveren we een nieuwe cadeaufiets af.

– Onderhoudsbeurten

Van een jaarlijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten tot het repareren van een lekke band, voor elke klant maken we indien gewenst een onderhoudscontract op maat zodat de cadeaufietsen in optimale staat blijven en zo lang mogelijk meegaan.

Interesse?

Bij Adbike hebben we al voor meerdere bedrijven fietsen ontworpen en geleverd. Kijk hiervoor bij onze klantcases. Nadat u contact met ons heeft opgenomen gaan we de fiets voor u designen. Vervolgens, na uw goedkeuring, gaan we hem ook maken en bezorgen we hem direct naar de locatie waar u de cadeaufiets nodig heeft. Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op, of vraag een offerte aan door op één van de onderstaande knoppen te klikken. 

 

Wil je meer weten over Adbike?
Klik dan hier!

 

 

Wil je onze blog lezen over Adbikefietsen als cadeau? 
Klik dan hier!