Campingfiets

De Adbike als Campingfiets

Naast het feit dat Nederland een echt fietsland is, is Nederland natuurlijk ook een echt kampeer land. Mensen die naar een camping gaan kiezen dan ook vaak voor een fietstocht. Of het nou over de duinen is of door de binnenvelden. Adbike heeft een ruim aanbod van (elektrische) fietsen die je kunt gebruiken om te verhuren aan de echte campingliefhebbers. We designen de campingfiets met de kleuren en het logo van de camping, zodat de fietsen meteen gelden al een extra visitekaartje!

De kwaliteiten van de Adbike als campingfiets

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Omdat er vaak ruw met campingfietsen wordt omgegaan maken we onze fietsen extra stevig. Hoe we dat doen?

Anti-lek banden– Extra dikke spaken

– RVS onderdelen

– Stevige bagagedrager

– Stalen frame

– Keiharde poedercoating

– Anti-lek banden

Daarnaast leveren we de campingfietsen gecontroleerd en rijklaar af zodat je er geen omkijken naar hebt. Ook krijg je natuurlijk garantie op je aangeschafte campingfiets(en).

De mogelijkheden van een Adbike campingfiets

Standaard zijn onze campingfietsen voorzien van één versnelling en een terugtraprem. Ook plaatsen wij standaard de naam en/of het logo van het bedrijf op de campingfiets. Uiteraard is er veel meer mogelijk. De volgende uitbreidingen zijn mogelijk:

– Gekleurde banden en/of zadelelektrische bedrijfsfiets

– 3 of 7 versnellingen

– Handremmen

– Voordrager met krat

– Naafdynamo

– Dubbele standaard

We doen er alles aan om voor jouw bedrijf te perfecte campingfiets te maken. Naast de uitbreidingen aan de campingfiets bieden we nog meer diensten aan:

– Fietslease

Naast de aanschaf op factuurbasis is het ook mogelijk om campingfietsen te leasen. De betaling wordt gespreid over een aantal maanden. Informeer naar de mogelijkheden!

– Fietsverzekering

Campingfiets gestolen of beschadigd? Met de fietsverzekering wordt de schade of diefstal vergoed en binnen 4 weken leveren we een nieuwe campingfiets af.

– Onderhoudsbeurten

Van een jaarlijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten tot het repareren van een lekke band, voor elke klant maken we indien gewenst een onderhoudscontract op maat zodat de campingfietsen in optimale staat blijven en zo lang mogelijk meegaan.

Interesse?

Bij Adbike hebben we al voor meerdere fietsen ontworpen en geleverd. Kijk hiervoor bij onze klantcases. Nadat u contact met ons heeft opgenomen gaan we de fiets voor u designen. Vervolgens, na goedkeuring, gaan we hem ook maken en bezorgen we hem direct naar de locatie waar de fiets nodig hebt. Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op, of vraag een offerte aan door op één van de onderstaande knoppen te klikken.

 

Wil je meer weten over Adbike?
Klik dan hier!

 

 

Wil je onze blog lezen over de mogelijkheden van campingfietsen? Klik dan hier!