Kantoorfiets

De Adbike als Kantoorfiets

In het kantoorleven wordt er alledaags nog veel gebruikt gemaakt van auto’s. Terwijl het tegenwoordig veel verstandiger kan zijn om te kiezen voor de fiets. Door gebruik te maken van de Adbike kantoorfiets verbeter je het duurzaam imago van je bedrijf, help je mee aan de gezondheid van je personeel en verbeter je de mobiliteit in dichtbewoonde steden.  Daarnaast worden de Adbike fietsen zo gedesigned dat het ook meteen een rijdende reclame is!

De kwaliteiten van de Adbike als kantoorfiets

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Omdat er vaak ruw met kantoorfietsen wordt omgegaan maken we onze fietsen extra stevig. Hoe we dat doen?

Anti-lek banden– Extra dikke spaken

– RVS onderdelen

– Stevige bagagedrager

– Stalen frame

– Keiharde poedercoating

– Anti-lek banden

Daarnaast leveren we de kantoorfietsen gecontroleerd en rijklaar af zodat je er geen omkijken naar hebt. Ook krijg je natuurlijk garantie op je aangeschafte kantoorfiets(en).

De mogelijkheden van een Adbike kantoorfiets

Standaard zijn onze kantoorfietsen voorzien van één versnelling en een terugtraprem. Ook plaatsen wij standaard de naam en/of het logo van het bedrijf op de kantoorfiets. Uiteraard is er veel meer mogelijk. De volgende uitbreidingen zijn mogelijk:

– Gekleurde banden en/of zadelKantoorfiets KPN

– 3 of 7 versnellingen

– Handremmen

– Voordrager met krat

– Naafdynamo

– Dubbele standaard

We doen er alles aan om voor jouw bedrijf te perfecte kantoorfiets te maken. Naast de uitbreidingen aan de kantoorfiets bieden we nog meer diensten aan:

– Fietslease

Naast de aanschaf op factuurbasis is het ook mogelijk om kantoorfietsen te leasen. De betaling wordt gespreid over een aantal maanden. Informeer naar de mogelijkheden!

– Fietsverzekering

Kantoorfiets gestolen of beschadigd? Met de fietsverzekering wordt de schade of diefstal vergoed en binnen 4 weken leveren we een nieuwe kantoorfiets af.

– Onderhoudsbeurten

Van een jaarlijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten tot het repareren van een lekke band, voor elke klant maken we indien gewenst een onderhoudscontract op maat zodat de kantoorfietsen in optimale staat blijven en zo lang mogelijk meegaan.

Interesse?

 Bij Adbike hebben we al voor meerdere kantoorfietsen ontworpen en geleverd. Kijk hiervoor bij onze klantcases. Nadat u contact met ons heeft opgenomen gaan we de fiets voor u designen. Vervolgens, na goedkeuring, gaan we hem ook maken en bezorgen we hem direct naar de locatie waar je de kantoorfiets nodig hebt. Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op, of vraag een offerte aan door op één van de onderstaande knoppen te klikken. 

 

Wil je meer weten over Adbike?
Klik dan hier!

 

 

Wil je onze blog lezen over de mogelijkheden van bedrijfsfietsen? Klik dan hier!