Leenfiets

De Adbike als leenfiets

Het uitlenen van een leenfiets aan klanten en personeel is iets wat steeds vaker voorkomt. Daarom is het belangrijk dat je klanten weggaan op een mooie fiets van Adbike. Door een goed werkende leenfiets mee te geven, help je je bedrijf aan een hogere klanttevredenheid. Het is ook milieuvriendelijker, gezonder en goedkoper dan bijvoorbeeld leenauto’s of leenscooters. Daarnaast staan jouw huiskleuren en logo op de fiets. Dus is er meteen spraken van een rijdende reclame.

De kwaliteiten van de Adbike als leenfiets

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Omdat er vaak ruw met leenfietsen wordt omgegaan maken we onze fietsen extra stevig. Hoe we dat doen?

Anti-lek banden– Extra dikke spaken

– RVS onderdelen

– Stevige bagagedrager

– Stalen frame

– Keiharde poedercoating

– Anti-lek banden

Daarnaast leveren we de leenfietsen gecontroleerd en rijklaar af zodat je er geen omkijken naar hebt. Ook krijg je natuurlijk garantie op je aangeschafte leenfiets(en).

De mogelijkheden van een Adbike verhuurfiets

Standaard zijn onze leenfietsen voorzien van één versnelling en een terugtraprem. Ook plaatsen wij standaard de naam en/of het logo van het bedrijf op de leenfiets. Uiteraard is er veel meer mogelijk. De volgende uitbreidingen zijn mogelijk:

– Gekleurde banden en/of zadelDe leenfiets van Auto073

– 3 of 7 versnellingen

– Handremmen

– Voordrager met krat

– Naafdynamo

– Dubbele standaard

We doen er alles aan om voor jouw bedrijf te perfecte leenfiets te maken. Naast de uitbreidingen aan de leenfiets bieden we nog meer diensten aan:

– Fietslease

Naast de aanschaf op factuurbasis is het ook mogelijk om leenfietsen te leasen. De betaling wordt gespreid over een aantal maanden. Informeer naar de mogelijkheden!

– Fietsverzekering

Leenfiets gestolen of beschadigd? Met de fietsverzekering wordt de schade of diefstal vergoed en binnen 4 weken leveren we een nieuwe leenfiets af.

– Onderhoudsbeurten

Van een jaarlijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten tot het repareren van een lekke band, voor elke klant maken we indien gewenst een onderhoudscontract op maat zodat de leenfietsen in optimale staat blijven en zo lang mogelijk meegaan.

Interesse?

Bij Adbike hebben we al voor meerdere fietsen ontworpen en geleverd. Kijk hiervoor bij onze klantcases. Nadat u contact met ons heeft opgenomen gaan we de fiets voor u designen. Vervolgens, na goedkeuring, gaan we hem ook maken en bezorgen we hem direct naar de locatie waar je de verhuurfiets nodig hebt. Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op, of vraag een offerte aan door op één van de onderstaande knoppen te klikken.

 

Wil je meer weten over Adbike?
Klik dan hier!

 

 

Wil je meer lezen over de mogelijkheden van leenfietsen? Klik dan hier!