Reclamefiets

De Adbike als reclamefiets

Er zijn veel voordelen van een reclamefiets van ADBIKE voor jouw bedrijf. Zo straal je direct duurzaamheid uit, is het gezond voor je personeel, gaat een fiets van ADBIKE kwaliteit jaren mee en valt het dankzij onze creatieve designs extra op. De fietsen kunnen gebruikt worden voor personeel om van huis naar werk (en andersom)  te komen. Of om naar lokaal gelegen afspraken te komen.

De kwaliteiten van de Adbike als reclamefiets

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Omdat er vaak ruw met reclamefietsen wordt omgegaan maken we onze fietsen extra stevig. Hoe we dat doen?

Anti-lek banden– Extra dikke spaken

– RVS onderdelen

– Stevige bagagedrager

– Stalen frame

– Keiharde poedercoating

– Anti-lek banden

Daarnaast leveren we de reclamefietsen gecontroleerd en rijklaar af zodat je er geen omkijken naar hebt. Ook krijg je natuurlijk garantie op je aangeschafte leenfiets(en).

De mogelijkheden van een reclamefiets

Standaard zijn onze leenfietsen voorzien van één versnelling en een terugtraprem. Ook plaatsen wij standaard de naam en/of het logo van het bedrijf op de reclamefiets. Uiteraard is er veel meer mogelijk. De volgende uitbreidingen zijn mogelijk:

– Gekleurde banden en/of zadelreclame fiets voorbeeld

– 3 of 7 versnellingen

– Handremmen

– Voordrager met krat

– Naafdynamo

– Dubbele standaard

We doen er alles aan om voor jouw bedrijf te perfecte reclamefiets te maken. Naast de uitbreidingen aan de reclamefiets bieden we nog meer diensten aan:

– Fietslease

Naast de aanschaf op factuurbasis is het ook mogelijk om reclamefietsen te leasen. De betaling wordt gespreid over een aantal maanden. Informeer naar de mogelijkheden!

– Fietsverzekering

Reclamefiets gestolen of beschadigd? Met de fietsverzekering wordt de schade of diefstal vergoed en binnen 4 weken leveren we een nieuwe reclamefiets af.

– Onderhoudsbeurten

Van een jaarlijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten tot het repareren van een lekke band, voor elke klant maken we indien gewenst een onderhoudscontract op maat zodat de reclamefietsen in optimale staat blijven en zo lang mogelijk meegaan.

Interesse?

Bij Adbike hebben we al voor meerdere bedrijven fietsen ontworpen en geleverd. Bekijk hier onze klantcases. Nadat u contact met ons heeft opgenomen gaan we de fiets voor u designen. Vervolgens, na uw goedkeuring, gaan we hem ook maken en bezorgen we hem direct naar de locatie waar u de reclamefiets nodig heeft. Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op, of vraag een offerte aan door op één van de onderstaande knoppen te klikken. 

 

Wil je meer weten over Adbike?
Klik dan hier!

 

Meer weten over de voordelen van een reclamefiets? 
Klik dan hier!