Verhuurfiets

De Adbike als verhuurfiets

In de randstad van Nederland is het vaak lastig om met de auto of het OV te reizen. In de grote steden heb je met de fiets meer vrijheid en meer gemak. Daarom is het voor jouw onderneming ook belangrijk om een verhuurfiets te hebben. Of het nou voor een kleine rit is binnen de stad of voor een fietstocht tussen steden in. Adbike heeft een ruim aanbod van (elektrische) fietsen om te verhuren aan de echte fietsliefhebbers. We designen de fiets met de kleuren en het logo van jouw bedrijf, zodat de fietsen meteen gelden als een extra visitekaartje!

De kwaliteiten van de Adbike als verhuurfiets

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Omdat er vaak ruw met verhuurfietsen wordt omgegaan maken we onze fietsen extra stevig. Hoe we dat doen?

Anti-lek banden– Extra dikke spaken

– RVS onderdelen

– Stevige bagagedrager

– Stalen frame

– Keiharde poedercoating

– Anti-lek banden

Daarnaast leveren we de verhuurfietsen gecontroleerd en rijklaar af zodat je er geen omkijken naar hebt. Ook krijg je natuurlijk garantie op je aangeschafte verhuurfiets(en).

De mogelijkheden van een Adbike verhuurfiets

Standaard zijn onze verhuurfietsen voorzien van één versnelling en een terugtraprem. Ook plaatsen wij standaard de naam en/of het logo van het bedrijf op de verhuurfiets. Uiteraard is er veel meer mogelijk. De volgende uitbreidingen zijn mogelijk:

– Gekleurde banden en/of zadelelektrische bedrijfsfiets rood

– 3 of 7 versnellingen

– Handremmen

– Voordrager met krat

– Naafdynamo

– Dubbele standaard

We doen er alles aan om voor jouw bedrijf te perfecte verhuurfiets te maken. Naast de uitbreidingen aan de verhuurfiets bieden we nog meer diensten aan:

– Fietslease

Naast de aanschaf op factuurbasis is het ook mogelijk om verhuurfietsen te leasen. De betaling wordt gespreid over een aantal maanden. Informeer naar de mogelijkheden!

– Fietsverzekering

Verhuurfiets gestolen of beschadigd? Met de fietsverzekering wordt de schade of diefstal vergoed en binnen 4 weken leveren we een nieuwe verhuurfiets af.

– Onderhoudsbeurten

Van een jaarlijkse en maandelijkse onderhoudsbeurten tot het repareren van een lekke band, voor elke klant maken we indien gewenst een onderhoudscontract op maat zodat de verhuurfietsen in optimale staat blijven en zo lang mogelijk meegaan.

Interesse?

Bij Adbike hebben we al voor meerdere fietsen ontworpen en geleverd. Kijk hiervoor bij onze klantcases. Nadat u contact met ons heeft opgenomen gaan we de fiets voor u designen. Vervolgens, na goedkeuring, gaan we hem ook maken en bezorgen we hem direct naar de locatie waar je de verhuurfiets nodig hebt. Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op, of vraag een offerte aan door op één van de onderstaande knoppen te klikken.

 

Wil je meer weten over Adbike?
Klik dan hier!

 

 

Wil je onze blog lezen over de mogelijkheden van verhuurfietsen? Klik dan hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *