25 mei 2021

Een persoonlijke huurfiets voor de camping- en hotelgasten

Ben jij de trotste eigenaar van een camping of hotel? En weten jouw gasten wel een fietstochtje te waarderen? Dan zijn de huurfietsen van Adbike onmisbaar voor jouw bedrijf.

Een Adbike huurfiets: meer dan een fiets

Of je nu al fietsen verhuurt of het van plan bent, met een Adbike huurfiets zit je sowieso goed. Waarom? De fietsen van Adbike zijn niet alleen degelijke en solide fietsen waar jouw gasten jarenlang met plezier mee fietsen. Iedere fiets is direct een mooi visitekaartje voor de camping of het hotel. Adbike ontwerpt en ontwikkelt namelijk door heel Nederland fietsen op maat. Geheel in de huisstijl van jouw bedrijf. Kleuren, logo’s, teksten of printjes. Noem het maar op. De fiets wordt geheel afgestemd op jouw wensen en behoeften. Zo hebben we voor Residence Rhenen al Adbikes op maat gemaakt.

Een huurfiets op de camping

Uiteraard dient een Adbike als meer dan enkel een huurfiets: het is een perfect transportmiddel voor iedereen die werkzaam is op de camping. Want hoewel wij geen fan zijn van de term ‘tijd is geld’, is het toch fijn wanneer jouw medewerkers niet onnodig lang onderweg zijn. Ook voor henzelf. Bovendien laat je zo direct aan de gasten weten dat er fietsen beschikbaar zijn van de camping zelf! 

Een huurfiets bij het hotel

Bevindt jouw hotel zich in een drukke stad? Juist dan is een fiets als vervoersmiddel een uitkomst. Niet voor niets is het populair onder vakantiegangers om een stad per fiets te ontdekken. Vergeleken met de auto en bus zijn ze snel, flexibel en bieden ze jouw gasten de mogelijkheid om daadwerkelijk alles te beleven wat de stad te bieden heeft.

 

Een elektrische en klassieke huurfiets

Een huurfiets is een vervoersmiddel dat goed is voor zowel de gezondheid van de mens als de natuur. Bovendien geeft fietsen in een prachtige omgeving een gevoel van vrijheid en rust. Voor velen is het de beste manier om een omgeving te ontdekken. Adbike snapt dat als geen ander. Maar wij snappen ook dat dit idyllische scenario niet voor iedereen realistisch is met een klassieke fiets. Daarom bieden wij ook elektrische fietsen op maat aan. Bijvoorbeeld voor de gasten met een verminderde gezondheid. Of voor de gasten die juist net wat meer willen zien van de omgeving. Met een elektrische Adbike als huurfiets zijn zij binnen een mum van tijd in dat ene leuke stadje of dorpje verderop.

 

Geen stress, wij regelen alles

Heb je interesse in een Adbike als huurfiets, maar vergt het draaiende houden van jouw bedrijf alle tijd en aandacht? Geen zorgen, wij staan voor je klaar. Van het design met logo tot aan het rijklaar leveren, wij regelen alles voor je. Van a tot z. Ook voor een fietsverzekering of leasecontract voor de huurfiets ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact op.

Meer weten?

Meer weten over een persoonlijke huurfiets voor de camping- en hotelgasten? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken
Stuur een bericht