Verhuurfietsen kopen

Als vakantiepark, camping of hotel is fietsverhuur ideaal. Met verhuurfietsen bied je comfort en service aan gasten en daarnaast is het een extra verdienmodel. Adbike is dé partij als het gaat om verhuurfietsen. We denken mee van A tot Z en ons assortiment is uitermate geschikt voor fietsverhuur.

Voordelen van fietsverhuur

  • Extra USP richting klanten

Fietsverhuur is een extra stukje service richting je gasten. Ze kunnen de omgeving verkennen op de fiets, de fiets gebruiken voor de beweging of om een rondje over het park te maken. De eigen fietsen van de gasten hoeven niet meegenomen te worden maar fietsen is de gehele vakantie mogelijk.

  • Verdienen met huurfietsen

Fietsverhuur kan vanaf dag één winstgevend zijn. Lease de huurfietsen zonder investering en maak vanaf dag één winst! Maar ook met de aanschaf van huurfietsen is het al snel rendabel. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

  • Adbike helpt je van A tot Z

We denken graag met je mee. We kunnen je adviseren over de verhuurprijzen en over het onderhoud. Ook leggen we de verschillende financieringsmogelijkheden uit. Met onze ervaring in de Leisure branche helpen we je graag op weg met fietsverhuur.

Huurfietsen van Adbike

Waarom de huurfietsen van Adbike? We leggen het je uit.

  • Stevige verhuurfietsen

Wij houden van stevige, robuuste huurfietsen die onderhoudsarm zijn. Dit zorgt er voor dat degene die de fiets huurt een fijne dag heeft en dat de verhuurder geen omkijken naar de huurfietsen heeft. Zo zijn onze verhuurfietsen onder andere voorzien van extra dikke spaken, RVS onderdelen en hele stevige bagagedragers. 

  • Koop of lease

Je kunt bij ons huurfietsen zowel kopen als leasen. We leggen je de verschillende financieringsmogelijkheden graag uit. Het voordeel van lease is dat er geen startinvestering nodig is om te beginnen met fietsverhuur.

  • Onderhoudscontract op maat

Natuurlijk wil je geen omkijken hebben naar de huurfietsen tijdens het hoogseizoen. Daarom leveren wij onderhoudscontracten op maat. Van zomer- en winterbeurten tot het repareren van lekke banden op afroep, we staan klaar voor je.

  • Fietsverzekering

Is er schade aan een huurfiets of is er één gestolen? Met onze fietsverzekering leveren we direct weer een nieuwe huurfiets en handelen we alles snel en correct af. Zelfs pechhulp voor gasten tijdens een fietstocht kunnen we hierin meenemen.

  • Fietsenstalling

Zelfs voor de bouw van een fietsenstalling kun je bij ons terecht. We helpen onze klanten van A tot Z met fietsverhuur dus ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees ook onze blog: Een persoonlijke huurfiets voor de camping- en hotelgasten

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een op maat gemaakte leenfiets voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken
Stuur een bericht